Om os

Vi kan klare alt indenfor hjul

Rota-Dan er Danmarks uafhængige leverandør af hjul til industrielle formål. I samarbejde med vort store netværk, såvel i Europa som Fjernøsten, kan vi klare ethvert behov, hvad enten det drejer sig om kort leveringstid, kundespecifikke hjulløsninger eller den bedste pris. Vores erfarne salgsafdeling kan rådgive dig og er skarpe til at definere krav, således at det rigtige produkt findes i første forsøg.

Kort sagt, hvis du skal have “gang i hjulene”, så er du på rette sted.

Fleksibelt lager

Vi har et stort lager og vores produkter ligger på lager i komponentform, hvilket vil sige, at vi kan kombinerer hjul og gafler på tværs af serier. Dermed kan vi sammensætte lige netop dén løsning, der matcher dine udfordringer og kravspecifikationer. Vi sælger selvfølgelig også løse hjul og gafler, hvis det er det behovet er.

Det giver et fleksibelt lager med mulighed for dag-til-dag levering i store antal og variationer.

Kundespecifikke hjulløsninger

På vores værksted har vi en drejebænk og nogle yderst kompetente medarbejdere til at betjene den. Det giver os muligheden for at tilbyde kundespecifikke hjulløsninger, som vores standardprodukter ikke kan løse. Det kan være bearbejdning af nav eller bane, afdrejning til V- eller U-spor mm.

Derudover kan vi speciallave hjul, således det bliver desginet 100% til dine behov. Det kan være sporkranshjul med tandkrans, hjul med syrefast kerne, trækhjul med ekstra friktion eller noget helt andet. Tag et kig på vores side med speciallavede hjul, og se et udvalg af vores kundespecifikke hjulløsninger.

Giv de gamle kerner nyt liv

Har du nogle slidte hjul eller ruller med en ødelagt bane, kan vi ombelægge dem for dig. Vi tilbyder polyurethan i forskellige hårdheder og farver. Kontakt os for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig.

5 stjerner på Google

Bedøm os på Google

Vi håber du vil dele din oplevelse af at handle med os ved at anmelde os på Google!

Skriv din anmeldelse nu
Rota-Dan A/S
Skal du også
ha' gang i hjulene?

Ingen opgave er for lille eller for stor. Vi finder løsningen, der passer til dig.